Aanbieder van Duurzaam Deelvervoer Noord-Limburg is bekend

De afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt aan de definitieve gunning voor Duurzaam Deelvervoer in Noord-Limburg. Mobility Mixx is hierbij als beste uit de aanbesteding naar voren gekomen. Zij gaan de komende 4 jaar een mix aan mobiliteitsdiensten aanbieden waarbij het maken van een duurzame reis leidend is, en het vervoer een middel.

In het nieuwe jaar start Mobility Mixx om medewerkers van de 8 gemeenten in Noord-Limburg te voorzien van de juiste diversiteit aan duurzame deelmobiliteit. Tegen de zomer kunnen ook inwoners gebruik gaan maken van hun diensten, waaronder deelauto’s, fietsen en e-bikes. Ronald Haanstra, directeur Mobility Mixx zegt hierover: “Wij zijn blij dat we deze uitdaging kunnen aangaan met de 8 gemeenten, die daarmee een groot deel van de dienstreizen emissievrij maken. En de bedrijven in deze gemeenten bieden we dezelfde mogelijkheden”.

Duurzame keuzes maken
Mobility Mixx, met partners Amber Mobility en Goabout, biedt een mix van mobiliteitsoplossingen aan. “Duurzaam Deelvervoer is veel meer dan een elektrische auto of fiets. Het houdt rekening met de wens van de medewerker naar vervoer op maat en stimuleert om duurzamere keuzes te maken. We zijn dan ook enthousiast dat we in 2021 de volgende stap kunnen maken”, zo vertelt Eric Beurskens, voorzitter Trendsportal.