Thumbnail Headerbeeld logistiek digitaal
Ervaart jouw bedrijf al de voordelen van digitaal werken?
20-11-2023

Beter inzicht in kosten, papierloos werken, je klantvraag voorspellen, maar vooral: meer grip krijgen op je logistieke keten. Dat kan door digitaal en data-gedreven te werken als bedrijf. Of je nu met één of meerdere bestelwagens rijdt of met vrachtwagens, ook jouw bedrijf kan deze voordelen ervaren. Laat je gratis adviseren door Logistiek Digitaal, ook als je juist al veel ervaring hebt met digitaal werken.

Logistiek Digitaal

Logistiek Digitaal biedt ondersteuning bij het stap voor stap digitaliseren van jouw bedrijf. Dit aanbod geldt voor alle mkb-bedrijven met maximaal 250 medewerkers. Van logistiek dienstverleners, expediteurs en vervoerders (weg, binnenvaart, spoor, lucht, scheepvaart) tot verladers en andere bedrijven die met bestel- of vrachtwagens rijden. Door jouw bedrijf ‘Digital ready’ te krijgen, kun je slim omgaan met data. Logistiek Digitaal is er voor beginners én gevorderden.

Stap 1: Meten is weten

Allereerst moet je weten waar je nu staat en wat je bedrijf moet aanpakken om volledig digitaal en data-gedreven te werken. Logistiek Digitaal begint hiervoor met een korte scan, waarvoor je 52 stellingen invult.

Stap 2: Aan de slag

Er zijn diverse mogelijkheden om met de verbeterpunten aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld met hulp van een gratis persoonlijk adviesgesprek. Iemand met kennis van de sector en jouw rol in de logistieke keten komt vrijblijvend bij jouw bedrijf langs, kijkt mee naar de testresultaten en denkt mee over hoe jouw bedrijf digitaal vaardiger kan worden.

Daarom gratis

Logistiek Digitaal is onderdeel van het programma Digitale Infrastructuur Logistiek (DIL). Hierin werken het bedrijfsleven en de overheid samen om de grote verstoringen in de logistieke ketens aan te pakken. Connekt voert het DIL-programma uit. Omdat het een overheidsprogramma betreft, is het advies gratis.

Meer weten over Logistiek Digitaal? Klik hier.

Gratis advies van logistiek makelaars
Hoe meer digitaal je werkt, hoe eenvoudiger het is om je proces te verbeteren. Bijvoorbeeld door een betere rittenplanning te maken en door je bestel- of vrachtwagens voller te laden. De logistiek makelaars van Trendsportal weten hoe je dat dat aanpakt. Ons advies is gratis en onafhankelijk. Neem contact met ons op:

Deel deze pagina

Adres

Trendsportal
Hanzeplaats 1
5902 RK Venlo


Volg ons
Contact
Aanmelden voor nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!