Gratis advies en ondersteuning van werkgevers
31-10-2022

“Werkgevers inspireren en enthousiasmeren om met een modern, duurzaam en gezond mobiliteitsbeleid aan de slag te gaan. Dat is de kern van ons vak!”, aldus Rob Schaap, mobiliteitsmakelaar bij Trendsportal.

31 oktober startbijeenkomst mobiliteitsaanpak voor werkgevers

Dat was de centrale boodschap tijdens de drukbezochte startbijeenkomst op 31 oktober jongstleden. Nataschja Zaal, manager Facilitair Bedrijf Laurentius Ziekenhuis Roermond, schetste de ontwikkeling van het mobiliteitsbeleid binnen Laurentius. Steeds meer medewerkers binnen het ziekenhuis kiezen voor de fiets. Daardoor zal de fietsenstalling moeten worden uitgebreid. Verder gaf Nataschja aan dat Laurentius binnenkort het predicaat ‘Fietsvriendelijk Bedrijf’ in de wacht gaat slepen.

Jip van Mil van Dekkers Tweewielers gaf uitleg over de voordelen van fietslease ten opzichte van het ‘oude’ fietsplan. Een werkgever die voor fietslease kiest, creëert daardoor ruimte binnen de werkkostenregeling. Verder gaf hij aan dat medewerkers in dat geval volledig worden ontzorgd en na 36 maanden de leasefiets voor ongeveer 20% van de verkoopprijs kunnen overnemen.

Trendsportal adviseert en ondersteunt bedrijven bij alle mogelijke uitdagingen rondom het thema mobiliteit. Of het nu gaat om logistieke vraagstukken, de bereikbaarheid van het bedrijf, parkeervoorzieningen, een moderne fietsregeling of de ontsluiting van het openbaar vervoer.

Graag gaan wij met u als bedrijf in een persoonlijk gesprek aan tafel om uw mobiliteitsvraagstuk in kaart te brengen en oplossingen aan te dragen. We hebben ervoor gekozen om in 2023 géén financiële bijdrage van de bedrijven te vragen!

Wilt u met met ons aan de slag? Neem dan contact op met: 

Rob Schaap 
mobiliteitsmakelaar Trendsportal
+31 6 5245 6090 
rob.schaap@trendsportal.nl
mobiliteitsmakelaar@trendsportal.nl

Deel deze pagina

Adres

Trendsportal
Hanzeplaats 1
5902 RK Venlo


Volg ons
Contact
Aanmelden voor nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!