Uitnodiging Startbijeenkomst mobiliteitsaanpak
06-10-2022

Ben jij een werkgever en wil je concreet aan de slag met duurzame en gezonde mobiliteit voor jouw medewerkers? Dan nodigen we je graag uit voor onze Startbijeenkomst Mobiliteitsaanpak voor werkgevers op maandag 31 oktober vanaf 15:30 tot 17:00 uur.

Duurzame en gezonde mobiliteit voor jouw medewerkers

Ben je geen werkgever, maar werk je binnen de (semi-)overheid of ben je vanuit je werk bekend met grote werkgevers in Noord-Limburg voor wie dit interessant kan zijn? Stuur deze uitnodiging dan gerust naar hen door!

Tijdens de bijeenkomst willen we grote Noord-Limburgse werkgevers graag inspireren met voorbeelden rondom het verduurzamen van zakelijke dienstreizen, het woon-werkverkeer van medewerkers en het thema hybride werken.

Een groen imago, verantwoord ondernemen en aantrekkelijk werkgeverschap zijn belangrijke motieven voor werkgevers die inzetten op de verduurzaming van de mobiliteit van hun organisatie. Werkgevers anticiperen hiermee op de nieuwe wetgeving ‘Normerende regeling personenmobiliteit’ die naar verwachting per 1 januari 2023 in gaat.

Programma

  • Ontvangst (vanaf 15:00 uur).
  • Opening en welkomstwoord (om 15:30 uur).
  • Interactieve presentaties van ‘best practices’ rondom personenmobiliteit en een gezamenlijke mobiliteitsaanpak voor de grote werkgevers in Noord-Limburg.
  • Afsluiting en informele borrel (rond 17:00 uur).

Locatie

Villa Flora | Brightlands Campus Greenport Venlo | Villafloraweg 1 in Venlo.

Aanmelden

Meld je hier aan

We verwelkomen je graag op 31 oktober!

Deel deze pagina

Adres

Trendsportal
Hanzeplaats 1
5902 RK Venlo


Volg ons
Contact
Aanmelden voor nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!