PMB304 WTK Fietswerkgever2
Wie is de beste fietswerkgever van Limburg (en Nederland)?

05-09-2023

Nomineer jouw organisatie voor de Zo Werkt Het Award 2023

‘And the award goes to….’ Voor haar jaarlijkse award campagne gaat Zo Werkt Het dit jaar op zoek naar organisaties die hun medewerkers in het zadel helpen. Op 21 november 2023 reikt het landelijke mobiliteitsplatform de felbegeerde award uit aan werkgevers die uitblinken in slimme en duurzame mobiliteit. Tot 31 oktober kunnen bedrijven genomineerd worden voor de beste Fietswerkgever van Nederland. 

Duwtje in de rug voor fietsers

Vaker de fiets pakken is gezond, goedkoop en goed voor het milieu. Toch komen één op de twee forenzen nog steeds met de auto naar hun werk, ook als ze op fietsbare afstand wonen. Werkgevers die fietsen naar het werk zo makkelijk, leuk en aantrekkelijk mogelijk maken, krijgen hun medewerker daarentegen wél op de fiets. Denk aan het bieden van goede faciliteiten zoals een fijne fietsenstalling en aantrekkelijke financiële regelingen. Maar ook het motiveren van medewerkers door bijvoorbeeld mee te doen aan fietsacties of managers die het goede fietsvoorbeeld geven. 

Zo Werkt Het Award 2023
Als blijk van waardering en als inspiratie voor andere werkgevers zet Zo Werkt Het deze organisaties graag in het zonnetje. Na succesvolle eerdere edities - waarbij Harrier, Bconnect, Hanzestrohm en Menzis vorig jaar als winnaars uit de bus kwamen na duizenden inzendingen – roept het platform dit keer op om organisaties te nomineren voor de beste Fietswerkgever van Nederland. De inzendingen zullen beoordeeld worden door een onafhankelijk jury. De award wordt uitgereikt in drie categorieën, zo maken zowel kleinere bedrijven als multinationals kans op de eervolle titel van de beste Fietswerkgever van Nederland.

De aangesloten regionale mobiliteitsnetwerken maken op 7 november de regionale winnaars bekend. Deze winnaar maken kans op de landelijke titel bij de digitale uitreiking op 21 november. De medewerker die de winnende nominatie heeft ingezonden maakt kans op een LEKKER e-bike t.w.v. €3258,-!

Meedoen is heel gemakkelijk! Ga naar www.zowerkthet.nl en nomineer jouw organisatie.

Deel deze pagina

Adres

Trendsportal
Hanzeplaats 1
5902 RK Venlo


Volg ons
Contact
Aanmelden voor nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!