Band op spanning
Zijn jouw (bedrijfs)autobanden op spanning? Check het gratis!
10-10-2023

Meer dan 60% van de automobilisten rijdt met te zachte banden. Zonde, want met de juiste bandenspanning verbruik je minder brandstof en rijd je veiliger, stiller en milieuvriendelijker. Laat daarom de bandenspanning van je (bedrijfs)voertuigen regelmatig controleren en bijpompen! Als Trendsportal kunnen we dit gratis aanbieden aan de eerste vijftien bedrijven die zich bij ons melden.

Hoe werkt een actie van Band op Spanning?

Hoe werkt een actie van Band op Spanning? Een team komt op jouw bedrijfslocatie om de bedrijfsvoertuigen van de juiste bandenspanning te voorzien. Het team checkt vrachtauto’s, bestelauto’s en personenauto’s. Ook medewerkers en bezoekers kunnen meedoen aan de actie. Dit geven ze aan door de flyer die ze ontvangen zichtbaar op het dashboard van de auto te plaatsen. De vele voordelen van de juiste bandenspanning:

  • Bespaart 2 tot 5% brandstof;
  • Vertraagt bandenslijtage;
  • Betere verkeersveiligheid door een kortere remweg;
  • Reductie van de CO2-, stikstof- en fijnstofuitstoot;
  • Minder verkeerslawaai door een betere rolweerstand;
  • Meer rijcomfort;
  • Een groen en positief imago;
  • Toenemende bewustwording bij chauffeurs om vaker zelf de spanning te checken.

Band op spanning

Boels Sittard ging je voor
Diverse Limburgse bedrijven gingen je al voor. Zo liet Boels Sittard eind 2022 de autobandenspanning controleren van 293 auto’s. Daaruit bleek dat bij 82% van de auto’s de bandenspanning verbeterd kon worden. Dit leverde Boels Sittard een mooie kostenbesparing op, van brandstof en banden. Ook bespaarde Boels zo flink wat CO2.

Gratis voor 15 Noord-Limburgse bedrijven
Wil ook jouw bedrijf alle autobanden gedurende een dag(deel) laten checken en zo geld én CO2 besparen? Vraag onze logistiek makelaars om meer informatie! Als Trendsportal kunnen we deze actie gratis aanbieden aan de eerste vijftien bedrijven uit Noord-Limburg die zich bij ons melden. De enige voorwaarde is dat de actie van Band op Spanning nog in 2023 moet plaatsvinden bij jouw bedrijf.

Neem snel contact op met onze logistiek makelaars:

Deel deze pagina

Adres

Trendsportal
Hanzeplaats 1
5902 RK Venlo


Volg ons
Contact
Aanmelden voor nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!