Logistieke aanpak
PROJECT
Wat houdt het in?

De logistieke aanpak helpt organisaties om stappen te zetten naar slimme, duurzame logistiek. Wij bieden ze hiervoor oplossingen om minder en schonere vervoersbewegingen te maken. Dit levert de organisaties efficiencyverbetering, kostenreductie en CO2-reductie op en helpt het personeelstekort op te vangen.

Mark Luikens vierkant WEB
Mark Luikens

Meer weten
of meedoen?

06 51 16 57 81

Minder en schoner gereden kilometers dragen bovendien bij aan diverse doelen van Noord-Limburg: veiliger verkeer, betere bereikbaarheid en ondersteuning van de milieu- en energietransitie.

Slimme en duurzame logistiek

Onze logistiek makelaars adviseren en inspireren organisaties die hun logistiek slimmer en duurzamer willen inrichten. Denk hierbij aan:

  • verduurzaming van het wagenpark;
  • slimme logistieke oplossingen om minder kilometers te rijden;
  • logistieke stromen omzetten van weg naar spoor of naar water.

Bedrijven die zich laten adviseren, zijn onder andere vervoerders en verladers in het algemeen, logistiek dienstverleners inclusief pakketdistributie, bedrijven in de bouwlogistiek, technische en installatiebedrijven, service- & onderhoudsbedrijven en andere aanbieders van goederen en diensten.

Gratis advies

In Noord-Limburg zijn Mark Luikens en Michel Oldenburg werkzaam als logistiek makelaars. Hun advies is gratis. Lees wat zij voor bedrijven kunnen betekenen: Logistiek makelaars: klankbord voor slimme en duurzame logistiek.

Wie doen er mee?

Nieuws

Rob Kroon versterkt logistiek team Trendsportal

08-04-2024

Thumbnail Rob Kroon en elektrische truck

Nieuw in het team van Trendsportal is Rob Kroon, logistiek expert zero-emissie. Rob adviseert bedrijven die nadenken over elektrische bestel- en vrachtwagens en over de laadoplossingen die daarbij nodig zijn. Rob helpt ook jouw bedrijf graag bij de verduurzaming van je wagenpark.


 Mobiliteitsenquête

13-03-2024

Schermafbeelding 2024 03 13 om 14.34.02

Eind 2023 heeft Trendsportal een mobiliteitsenquête uitgevoerd onder inwoners van Noord-Limburg. In deze samenvatting laten we de belangrijkste resultaten zien. In totaal hebben 2.074 inwoners meegedaan aan het onderzoek. Daarmee kunnen we op een algemeen niveau statistisch betrouwbare uitspraken doen over de regio (95% betrouwbaarheid en 2,15% foutmarge). De respons is goed verdeeld over de acht gemeenten.

Deel deze pagina

Adres

Trendsportal
Hanzeplaats 1
5902 RK Venlo


Volg ons
Contact
Aanmelden voor nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!