Logistieke aanpak

PROJECT

Wat houdt het in?

De logistieke aanpak helpt organisaties om stappen te zetten naar slimme, duurzame logistiek. Wij bieden hiervoor oplossingen om minder en schonere vervoersbewegingen te maken. Dit levert de organisatie efficiencyverbetering, kostenreductie en CO2-reductie op en helpt het personeelstekort op te vangen. We helpen organisaties die veel kilometers maken om hun producten of diensten aan hun klanten aan te bieden.

Mark Luikens

Meer weten
of meedoen?

06 51 16 57 81

Minder en schoner gereden kilometers dragen bovendien bij aan maatschappelijke doelen rond bereikbaarheid, duurzaamheid en veiligheid.

Slimme en duurzame logistiek

Onze logistiek makelaars adviseren en inspireren organisaties die hun logistiek slimmer en duurzamer willen inrichten. Denk hierbij aan verduurzaming van het wagenpark, slimme logistieke oplossingen, en logistieke stromen omzetten van weg naar spoor of naar water. Bedrijven die zich laten adviseren, zijn onder andere vervoerders en verladers in het algemeen, logistiek dienstverleners incl. pakketdistributie, bedrijven in de bouwlogistiek, technische en installatiebedrijven, service- & onderhoudsbedrijven en andere aanbieders van diensten.

Gratis advies

In Noord-Limburg zijn Mark Luikens en Michel Oldenburg werkzaam als logistiek makelaars. Hun advies is gratis. Lees hier in een interview wat zij voor bedrijven kunnen betekenen: Logistiek makelaars: klankbord voor slimme en duurzame logistiek.

Waar staan we nu?

De Logistiek makelaars streven doelen na van bereikbaarheid en duurzaamheid; uitvloeiend in minder gereden kilometers, spitsmijdingen en schoner gereden kilometers. Dit doen zij door bedrijven te inspireren, enthousiasmeren en stimuleren om veranderingen aan te brengen die goed zijn voor deze bedrijven zelf (dus bijdragen aan economische vitaliteit) en bijdragen aan de maatschappelijke doelstellingen van hinderbeperking en reductie van emissies.

Wie doen er mee?

Nieuws

Deel deze pagina

Adres

Trendsportal
Hanzeplaats 1
5902 RK Venlo

Volg ons
Contact

Trude Rietveld
RMO-coördinator/ Programmamanager a.i.
+31 (0)6 43 14 71 21
trude.rietveld@trendsportal.nl

Aanmelden voor nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!