Mobiliteitsaanpak voor werkgevers (in Noord-Limburg)

PROJECT

Winst voor werkgevers

Trendsportal wil graag werkgevers inspireren en enthousiasmeren om met een modern, duurzaam en gezond mobiliteitsbeleid aan de slag te gaan. Daartoe brengt Trendsportal werkgevers bij elkaar om aan de hand van mooie voorbeelden van andere werkgevers te zien wat dit voor hen oplevert. 

Patrick Egberink
Projectleider Trendsportal

Meer weten
of meedoen?

06 50 80 90 53


  • vitale medewerkers
  • minder parkeerplaatsen
  • goede bereikbaarheid
  • aantrekkelijk werkgeverschap
  • verlaging CO2 footprint

Concreet advies en ondersteuning
Trendsportal geeft werkgevers concreet advies en ondersteunt bij het geven van invulling aan een duurzaam en gezond mobiliteitsbeleid.

Trendsportal helpt werkgevers graag verder. Indien u naar aanleiding hiervan vragen heeft, staan wij voor u klaar:

Meer weten of meedoen?

Neem gerust contact op met:

Wie doen er mee?

Nieuws

Van één naar drie openbare snellaadpalen voor vrachtwagens in Limburg

10-05-2023
Foto 2 Opening Wanssum

Op één dag heeft Limburg er maar liefst twee openbare snellaadpalen bij gekregen voor elektrische vrachtwagens: in Heerlen en Wanssum. Dat is bijzonder, omdat er tot nu toe nog maar één openbare snellaadpaal voor vrachtwagens was in Limburg. De twee laadpalen zijn geplaatst door BCTN en Rd4, mede dankzij inspanningen van FIER Automotive, Trendsportal en Zuid-Limburg Bereikbaar.

Nieuwe provinciale website helpt 
ondernemers hun logistiek verduurzamen

11-04-2023

Limburgse ondernemers die slimmer en duurzamer hun goederen willen vervoeren of diensten willen aanbieden, kunnen voortaan terecht op www.logistiekbereikbaar.nl. Op deze website vinden zij allerlei adviezen en tips voor  minder en schonere kilometers in combinatie met een rendabel businessmodel. De website is een initiatief van de logistiek makelaars van Trendsportal, Midden Limburg Bereikbaar en Zuid-Limburg Bereikbaar. Ze geven gratis advies en helpen ondernemers concreet op weg. 

Met ander rijgedrag bespaar je brandstof – en dus geld en CO2

05-04-2023

Als ondernemer wil je zo min mogelijk kilometers rijden, want dat bespaart brandstof en tijd – en dus geld. “Op de kilometers die je nog wél rijdt, kun je ook besparen, door slim rijgedrag van je chauffeurs”, vertelt logistiek makelaar Michel Oldenburg van Trendsportal. Hiervoor zijn er diverse vormen van rijgedragcoaching, voor chauffeurs van zowel bestelwagens als vrachtwagens.

Deel deze pagina

Adres

Trendsportal
Hanzeplaats 1
5902 RK Venlo

Volg ons
Contact
Aanmelden voor nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!