Mobiliteitsaanpak voor werkgevers (in Noord-Limburg)

PROJECT

Slimme en duurzame mobiliteit maakt je organisatie succesvoller

Met vernieuwende en praktische oplossingen helpen wij bedrijven en organisaties met hun mobiliteit. Zo maken we Noord-Limburg beter bereikbaar én beter leefbaar.

Patrick Egberink
Projectleider Trendsportal

Meer weten
of meedoen?

06 50 80 90 53


De verrassende financiële voordelen van duurzame mobiliteit

Duurzaam en slim omgaan met mobiliteit levert meer op dan je denkt. Voor de toekomst van onze aarde, maar ook heel praktisch en concreet voor je bedrijf. Een modern mobiliteitsbeleid heeft verrassend veel financiële voordelen.

Onze mobiliteitsmakelaars

Wil je ook ontdekken wat slimme en duurzame mobiliteit voor jouw bedrijf op kan leveren? Neem dan contact op met onze mobiliteitsmakelaars. Ze helpen je stap voor stap op weg met onder andere behulp van onderstaande producten en diensten.

Ga samen met onze mobiliteitsmakelaars aan de slag met:

 • Mobiliteitsscan
  Hoe staat jouw organisatie ervoor als het gaat om duurzame mobiliteit? Waar liggen de kansen en wat levert het op als je dingen verandert? Met de gratis mobiliteitsscan van Trendsportal wordt dit in één oogopslag duidelijk. Wil je een mobiliteitsscan voor je organisatie? Neem dan contact op met Senna Heijnen.
 • MobiliteitsIndex
  Met de MobiliteitsIndex vergelijk je de mobiliteit van jouw bedrijf snel en eenvoudig met andere werkgevers uit dezelfde branche. Hoe sta je ervoor? Waar kun je met slimme en nieuwe oplossingen de meeste winst behalen? Vergelijk je bedrijf hier met andere werkgevers.
 • Beleid
  Wil je de mobiliteit voor jouw bedrijf kostenefficiënt, flexibel en schoner inrichten? Dan kun je dit maar beter meteen goed regelen. Wij helpen je verder met advies voor een goed beleid én kant-en-klare beleidsteksten. Neem voor meer informatie contact op met Wouter.
 • Fietsstimulering
  Collega’s die fietsen zijn fitter en minder vaak ziek dan hun autorijdende collega’s. Hun CO2-uitstoot is nagenoeg nul en fietsen is goedkoop voor jou als werkgever. Een fietser kost je jaarlijks gemiddeld zo’n € 550. Ov is zes keer duurder en een leaserijder kost maar liefst 32 (!) keer meer. Tel uit je winst! Wil je meer weten hoe je fietsstimulering binnen je organisatie aan kunt pakken neem dan contact op met Birgitta.
Waar staan we nu?

De projectaanpak is gemaakt en vastgesteld. We zijn nu begonnen met het leggen van contacten met werkgevers in de Noord-Limburg.

Wie doen er mee?

Nieuws

Wie is de beste fietswerkgever van Limburg (en Nederland)?

05-09-2023
PMB304 WTK Fietswerkgever2

‘And the award goes to….’ Voor haar jaarlijkse award campagne gaat Zo Werkt Het dit jaar op zoek naar organisaties die hun medewerkers in het zadel helpen. Op 21 november 2023 reikt het landelijke mobiliteitsplatform de felbegeerde award uit aan werkgevers die uitblinken in slimme en duurzame mobiliteit. Tot 31 oktober kunnen bedrijven genomineerd worden voor de beste Fietswerkgever van Nederland. 

Deel deze pagina

Adres

Trendsportal
Hanzeplaats 1
5902 RK Venlo


Volg ons
Contact
Aanmelden voor nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!