Mobiliteitsenquête Noord-Limburg

campagnebeeld Mobiliteitsenquete

Hoe verplaats jij je door de gemeente en de regio Noord-Limburg? Je ritje naar de sportvereniging of naar school, een bezoek aan vrienden of de (dagelijkse) reis naar het werk; het heeft allemaal met mobiliteit te maken. Wat zijn jouw wensen op het gebied van mobiliteit en verkeer? Waar loop je tegenaan en wat kan beter? Deze vragen staan centraal in de Mobiliteitsenquête van de acht gemeenten in Noord-Limburg die zijn verenigd in Trendsportal.

Vul hier de enquête in en maak kans op leuke prijzen!

Door mee te doen maak je kans om een week lang gratis gebruik te maken van een elektrische deelauto of twee e-bikes. Bekijk de Actievoorwaarden voor deelname Mobiliteitsenquête om te zien wat de actie precies inhoudt.

Vul hier de Mobiliteitsenquête in.

Het invullen neemt ongeveer 15-20 minuten tijd in beslag. De vragenlijst is anoniem, mitst je ervoor kiest om kans te willen maken op een van de prijzen, dan vragen we op het einde om je mailadres achter te laten.

Gezamenlijke Mobiliteitsambitie

De acht Noord-Limburgse gemeenten werken aan een gezamenlijke Mobiliteitsambitie om de regio voor iedereen goed bereikbaar te houden. Hierin worden de plannen en opgaven ten aanzien van mobiliteit in de regio Noord-Limburg beschreven. Denk aan plannen voor het verbeteren van de doorstroming op hoofdwegen, de verkeersveiligheid, leefbaarheid, duurzaamheid en plannen rond de Maaslijn. Dit doen we in nauwe samenwerking met ondernemers en onderwijsinstellingen. Ook jouw mening is hierbij van groot belang. Daarom vragen we je om de mobiliteitsenquête in te vullen.

Alvast hartelijk dank voor je medewerking!

e-smartec

Deze enquête maakt onderdeel uit van het Europese project e-smartec, waarin onderzoek gedaan wordt naar het inzetten van marketinginstrumenten bij het ontwikkelen van mobiliteitsbeleid. e-smartec wordt mede gefinancierd door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling en mogelijk gemaakt door het INTERREG Europe programma van de Europese Unie.