Onze projecten

met sociaal-maatschappelijke impact.

Probeer een e-bike

PRODUCT

Op de fiets naar je werk. Veel inwoners in Limburg doen dit al en merken de voordelen. Maar soms is de afstand met de gewone (stads)fiets net iets te ver, waardoor er toch eerder voor de auto gekozen wordt. De e-bike is in veel gevallen een goed alternatief voor ritjes met de auto. Met Probeer een e-bike willen we inwoners en werknemers de voordelen van fietsen op een e-bike laten ervaren.

Duurzaam deelvervoer

Duurzaam Deelvervoer Noord-Limburg is een op schaalgrootte uniek project van de acht Noord-Limburgse gemeenten. Voortaan gebruiken medewerkers (of een deel daarvan) de elektrische fiets en/of elektrische auto (aangevuld met OV) voor zakelijke ritten.

Nieuws

Ervaart jouw bedrijf al de voordelen van digitaal werken?

20-11-2023
Thumbnail Headerbeeld logistiek digitaal

Beter inzicht in kosten, papierloos werken, je klantvraag voorspellen, maar vooral: meer grip krijgen op je logistieke keten. Dat kan door digitaal en data-gedreven te werken als bedrijf. Of je nu met één of meerdere bestelwagens rijdt of met vrachtwagens, ook jouw bedrijf kan deze voordelen ervaren. Laat je gratis adviseren door Logistiek Digitaal, ook als je juist al veel ervaring hebt met digitaal werken.

Fiets veilig het najaar door!

17-11-2023
Campagnebeeld Fiets veilig het najaar door

Er is niks mis met een beetje kou en donkere dagen... als je er maar op voorbereid bent!  Als je fiets goed in orde is kan je lekker blijven doorfietsen, ook in weer en wind! En dat zien we graag, want op de fiets naar de supermarkt, school, sport of werk is gezond voor jezelf en het klimaat. Lees hier hoe jezelf kunt controleren of je fiets in orde is.

Deel deze pagina

Adres

Trendsportal
Hanzeplaats 1
5902 RK Venlo


Volg ons
Contact
Aanmelden voor nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!