Language

Trendsportal oogst complimenten tijdens Connected-event in Venlo

Connected - innovatie in mobiliteit

‘Innovatie in Mobiliteit!’ zo luidde de titel van de presentatie die Trendsportal op 10 april in Theater de Maaspoort in Venlo heeft gehouden tijdens het event van Connected. De bezoekers kregen inspiratie aangeboden rondom de thema’s innovatie en duurzaamheid om te komen tot nieuwe samenwerkingsverbanden en verdienmogelijkheden.

Maak mobiliteit fijn
Tom Jacobs en Peter van Wijlick van Trendsportal confronteerden de circa 300 vertegenwoordigers uit het Midden- en Klein Bedrijf uit Noord-Limburg eerst met een stelling uit de harde werkelijkheid: ‘Mobiliteit doet Pijn!’. Maar hoe kan een ondernemer mobiliteit weer fijn maken? Hiervoor boden onze deskundigen handige tools aan. Door deze in praktijk te brengen wordt mobiliteit weer fijn voor de verkeersveiligheid, fijn voor het milieu en fijn voor de portemonnee. De presentatie werd vormgegeven met filmpjes. Een mooi voorbeeld van hoe je mobiliteit fijn kunt maken: het dansende verkeerslicht.

De zaal beloonde Trendsportal met een daverend applaus. Als vervolgactie gaat Trendsportal met bezoekers de komende maanden in gesprek om de theorie in de praktijk om te zetten.