Vooraankondiging aanbesteding Duurzaam deelvervoer

Mobie moves you

Gemeente Venlo kondigt namens de 8 gemeenten in Noord-Limburg (RMO Noord-Limburg/ Trendsportal) een Europese aanbesteding aan voor het verduurzamen van zakelijke kilometers van haar medewerkers. De uitvraag betreft een pakket aan diensten waaronder: openvervoer mogelijkheden, elektrische deelauto’s en – fietsen plus de laadinfra, de applicaties om dit alles te bedienen, service en onderhoud. Kortom een compleet pakket wat ook wel Mobility as a Service wordt genoemd.

Ambitie
Sinds november 2018 zijn de 8 gemeenten onder de naam Mobie al ervaring hiermee aan het opdoen, met als uiteindelijk doel: verduurzamen van alle vervoersbewegingen in Noord-Limburg door elektrisch deelvervoer voor iedereen toegankelijk te maken.

Netwerkbijeenkomst
Vanwege de uitdaging en de complexiteit van de opdracht wordt er op donderdag 19 maart een netwerkbijeenkomst georganiseerd in Villa Flora te Venlo. Hierbij wordt de opdracht toegelicht en is er de gelegenheid voor marktpartijen om onderling te netwerken en eventuele consortiums te vormen. Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan dan sturen we je meer informatie.

Schouw
Daarnaast vindt er op dinsdag 25 en woensdag 26 maart een schouw plaats bij de 8 gemeenten om zo naast de uitgebreide documentatie (die later openbaar wordt gemaakt) specifieke informatie over parkeerplekken en laadinfrastructuur te verkrijgen.

Publicatie:
De verwachte publicatie van de Europese aanbesteding is gepland woensdag 11 maart 2020 en komt te staan op Tenderned.nl, hier staat nu ook deze aankondiging.