Carver Cargo in de binnenstad
Probeer de elektrische Carver Cargo gratis uit
10-07-2023

Heeft jouw organisatie al eens de handige, elektrische Carver Cargo uitgeprobeerd? Dat kan nu tijdelijk helemaal gratis, voor één of meer dagen.

Elektrische Carver Cargo | Carver

Met de Carver Cargo manoeuvreer je makkelijk door de smalste straatjes en parkeer je op de kleinste parkeerplaatsen. “Of het nou gaat om installatiemateriaal, schoonmaakspullen of pakketjes, het past allemaal in de laadruimte van de Carver Cargo”, vertelt onze logistiek makelaar Michel Oldenburg. “Je rijdt volledig elektrisch en met een kleine CO2-voetafdruk. Je laadt de Carver op met een 230V-stekker of adapterkabel via een publieke laadpaal. Er zijn verschillende uitvoeringen. Zo kun je kiezen tussen een actieradius van 100 of 130 kilometer en een topsnelheid van 45 of 80 km per uur.”

Gratis advies voor jouw bedrijf
De elektrische Carver Cargo is een van de oplossingen om het vervoer van goederen in binnensteden duurzamer en efficiënter uit te voeren. Maar er zijn nog meer oplossingen, van goederenhubs tot elektrische bestel- en vrachtwagens. Onze logistiek makelaars adviseren je graag welke slimme oplossing het beste bij jouw bedrijf past. Neem contact met ons op:

Probeer de Carver Cargo gratis uit

Deel deze pagina

Adres

Trendsportal
Hanzeplaats 1
5902 RK Venlo


Volg ons
Contact
Aanmelden voor nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!