Ervaringen 
'21 dagen in het zadel'- challenge!
Hoe ervaren deelnemers de #21 dagen-challenge?

In het najaar van 2023 probeerden negen inwoners uit Noord-Limburg een elektrische (bak)fiets of speed-pedelec uit via de #21dagenchallenge. Hier lees je hoe het hen bevallen is om 21 dagen zoveel mogelijk de auto te laten staan om met de fiets naar het werk te gaan. 

Marco uit Velden op de speed-pedelec

Marco: "Ik heb net zo snel op het werk met de speed-pedelec als met de auto. Het grote voordeel is dat ik niet meer voor de stoplichten sta te wachten én dat ik veel fitter mijn werkdag begin. En die helm? Ach je neemt gewoon een tube gel mee en styled je haar op kantoor. Net zo makkelijk."

Eveline uit Merselo op de e-bakfiets

"Het is veel gezelliger om samen op de fiets te zitten dan in de auto. Je hoort de vogeltjes fluiten en ook met slecht weer zit iedereen droog onder de kap", zo vertelt Evelyn. 

Marion uit Grubbenvorst op de e-bike

"Door deze challenge heb ik zin om toekomstig met een e-bike naar mijn werk te gaan. Maar ik heb vooral ook het plezier in het fietsen weer teruggekregen."

Ook vaker op de fiets? 

Wil jij jezelf ook uitdagen om samen vaker met de fiets naar het werk te gaan? En wil je daarvoor een e-bike uitproberen? Via Probeer een e-bike kun je deze bij een rijwielhandelaar in de buurt een week lang er eentje uitproberen. 

Reserveer je e-bike nu!

Deel deze pagina

Adres

Trendsportal
Hanzeplaats 1
5902 RK Venlo


Volg ons
Contact
Aanmelden voor nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!