Doe mee aan de 
'21 dagen in het zadel'- challenge!

'21 dagen in het zadel'-challenge

Maak jij gebruik van de auto om op je werk of studie te komen? Laat dan 21 dagen lang je auto staan, stap op de fiets en kom ontspannen en fit aan op je bestemming. Wij bieden je de kans om gratis een elektrische (bak)fiets of speed-pedelec uit te proberen.

Je kunt kiezen voor een e-bike of een e-bakfiets; lekker makkelijk als je de kinderen nog naar school wilt brengen voordat je doorfietst naar je werk. Heb je een langere afstand te overbruggen? Dan kun je een speed-pedelec uitproberen.

21dageninhetzadel campagne 1
Ga jij de challenge aan!

Ga jij de challenge aan? Meld je dan aan en word je uitgekozen dan nemen wij de kosten voor het gebruik van de e-bike/bakfiets of speed-pedelec voor onze rekening. In ruil daarvoor laat jij de auto (zoveel mogelijk) staan en deel jij je ervaringen met ons middels een foto/video en interview én hiermee inspireren we anderen. 

Praktische informatie

De '21 dagen in het zadel'-challenge gaat in nog in twee perioden van start. Voor elke periode worden drie deelnemers geselecteerd. Op het aanmeldformulier kun je zelf aangeven wanneer je mee kunt doen. De momenten waarop je nu nog mee kan doen  zijn: 

  • woensdag 4 oktober tot en met 25 oktober 2023
  • woensdag 25 oktober tot en met 15 november 2023

Uiterlijk 3 werkdagen van tevoren hoor je van ons of jij gekozen bent als de ultieme deelnemer! De rijwielhandelaar neemt dan contact met je op voor het leveren van de e-bike/bakfiets of speed-pedelec met toebehoren bij jou thuis. Bij levering krijg je uitleg over het veilig gebruik van de 'fiets'. 

Vragen? Bekijk ook de Veelgestelde vragen en antwoorden of mail ons via aanmelden@trendsportal.nl 

PMB275 WTK logo #21 03

Met deze voorwaarden ga je akkoord

Om deel te kunnen nemen aan de '21 dagen in het zadel'-challenge zijn er voorwaarden waaraan je moet voldoen. Deze staan beschreven in de Deelnamevoorwaarden en het Privacystatement. Lees beide goed door voordat je akkoord geeft (onderaan het aanmeldformulier). 

Enkele voorwaarden op een rij: 

  • Je bent minimaal 18 jaar oud
  • Je woont/ werkt of studeert binnen Noord-Limburg
  • Je reist op dit moment (minimaal 2 keer per week) met de auto naar je werk of studie
  • Indien je kiest voor de speed-pedelec ben je in het bezit van een geldig am-rijbewijs en verplicht je jezelf tot het dragen van de helm tijdens het fietsen
  • Je bent verzekerd door Trendsportal, bij pech onderweg, diefstal en beschadiging aan de fiets (eigen risico van € 75,-
  • Je werkt mee aan een interview met foto/video

Meld je nu aan om kans te maken!

Welke type fiets wil je graag testen?
e-bike
e-bakfiets
speed pedelec
Wanneer kun je meedoen aan de challenge? (Vink de opties aan.)

Deel deze pagina

Adres

Trendsportal
Hanzeplaats 1
5902 RK Venlo


Volg ons
Contact
Aanmelden voor nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!