JPET20221221 eBike corporate 012
Mobiliteitsaanpak voor werkgevers (in Noord-Limburg)
PROJECT
Slimme en duurzame mobiliteit maakt je organisatie succesvoller

Met vernieuwende en praktische oplossingen helpen wij bedrijven en organisaties met hun mobiliteit. Zo maken we Noord-Limburg beter bereikbaar én beter leefbaar.

De verrassende financiële voordelen van duurzame mobiliteit

Duurzaam en slim omgaan met mobiliteit levert meer op dan je denkt. Voor de toekomst van onze aarde, maar ook heel praktisch en concreet voor je bedrijf. Een modern mobiliteitsbeleid heeft verrassend veel financiële voordelen.

Onze mobiliteitsmakelaar

Wil je ook ontdekken wat slimme en duurzame mobiliteit voor jouw bedrijf op kan leveren? Neem dan contact op met onze mobiliteitsmakelaar. Ze helpt je stap voor stap op weg met onder andere behulp van onderstaande producten en diensten.

Marlijn vande laar vierkant WEB

Marlijn van de Laar | Mobiliteitsmakelaar

Ga samen met onze mobiliteitsmakelaar aan de slag met:

 • Mobiliteitsscan
  Hoe staat jouw organisatie ervoor als het gaat om duurzame mobiliteit? Waar liggen de kansen en wat levert het op als je dingen verandert? Met de gratis mobiliteitsscan van Trendsportal wordt dit in één oogopslag duidelijk. Wil je een mobiliteitsscan voor je organisatie? Neem dan contact met ons op.
 • CO2 rapportageverplichting
  De mobiliteitsmakelaars kunnen je alles vertellen over actuele wet- en regelgeving met betrekking tot het Besluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit (WPM) waar werkgevers met meer dan 100 medewerkers vanaf juli 2024 aan moeten voldoen. En hoe je hier aan op een slimme en handige manier aan kunt voldoen. Klik hier voor meer info. 
  Of neem contact met ons op.
 • MobiliteitsIndex
  Met de MobiliteitsIndex vergelijk je de mobiliteit van jouw bedrijf snel en eenvoudig met andere werkgevers uit dezelfde branche. Hoe sta je ervoor? Waar kun je met slimme en nieuwe oplossingen de meeste winst behalen? Meer weten? Neem dan contact met ons op.
 • Groene arbeidsvoorwaarden
  Wil je de mobiliteit voor jouw bedrijf kostenefficiënt, flexibel en schoner inrichten? En wil je medewerkers ondersteunen in het maken van duurzame keuzes. Dan kun je dit maar beter meteen goed regelen. Wij helpen je verder met advies voor een goed en groen beleid én kant-en-klare beleidsteksten. Wil je ook advies voor een goed beleid? Neem dan contact met ons op.
 • Fietsstimulering
  Collega’s die fietsen zijn fitter en minder vaak ziek dan hun autorijdende collega’s. Hun CO2-uitstoot is nagenoeg nul en fietsen is goedkoop voor jou als werkgever. Een fietser kost je jaarlijks gemiddeld zo’n € 550. Ov is zes keer duurder en een leaserijder kost maar liefst 32 (!) keer meer. Tel uit je winst! We helpen je met aansluitende programma's zoals e-bike probeeracties en fietsonderhoud op locatie.  Wil je meer weten hoe je fietsstimulering binnen je organisatie aan kunt pakken neem dan contact op met Marlijn.
 • Deelmobiliteit wagenpark
  Delen is altijd voordeliger. Met het inzicht van de interactieve mobiliteitsscan wordt de eerste stap naar deelmobiliteit geïdentificeerd. Wij koppelen je aan de juiste experts om het aantal auto's en autokilometers te verminderen.
 • Hybride werken
  Optimaliseer hybride werken, verminder reizen en vermijd reizen in de spits met een praktisch stappenplan en laat je ondersteunen met communicatiemiddelen.
 • Inspiratie en informatie
  Blijf geïnformeerd en geïnspireerd met onze nieuwsbrieven, (social media) berichten, webinars en events.

Menukaart

Gertjan Hanckmann
Projectcoördinator Bezoekers en Werkgeversaanpak

Meer weten
of meedoen?

06 51 61 37 28


Waar staan we nu?

De projectaanpak is gemaakt en vastgesteld. We zijn nu begonnen met het leggen van contacten met werkgevers in de Noord-Limburg.

Wie doen er mee?

Nieuws

Interactieve Doortrappen interventies in Noord-Limburg

13-06-2024

Doortrappers over ons

Doortrappen bestaat uit verschillende interactieve interventies waarbij ouderen op de fiets stappen om hun gezondheid te verbeteren, langer door te kunnen fietsen of om eenzaamheid tegen te gaan. Trendsportal organiseert samen met de fietsersbond deze Doortrappen bijeenkomsten in Noord-Limburg. De Doortrapbijeenkomsten bestaan uit een Fiets-Gesprek en FietsFit oefeningen.

De Limburgse Verkeersactieve school wordt gecontinueerd

11-06-2024

JPET20230705 Fiets 008

Hoe steek je over bij het zebrapad? Waarom moet je in de auto altijd de gordel dragen? Waar mag je voetballen en touwtjespringen? Wat is de dode hoek van een vrachtwagen? Deze vragen uit het verkeer worden beantwoord in de lessen van de Verkeersactieve school, die gegeven worden aan leerlingen in het basis- en voortgezet onderwijs in de Limburg. Vandaag heeft de Provincie Limburg ingestemd met een continuering van dit project voor vier schooljaren. In de komende weken besluiten ook de Limburgse gemeenten.

Deel deze pagina

Adres

Trendsportal
Hanzeplaats 1
5902 RK Venlo


Volg ons
Contact
Aanmelden voor nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!