Logistieke aanpak
PROJECT
Wat houdt het in?

De logistieke aanpak helpt organisaties om stappen te zetten naar slimme, duurzame logistiek. Wij bieden ze hiervoor oplossingen om minder en schonere vervoersbewegingen te maken. Dit levert de organisaties efficiencyverbetering, kostenreductie en CO2-reductie op en helpt het personeelstekort op te vangen.

Minder en schoner gereden kilometers dragen bovendien bij aan diverse doelen van Noord-Limburg: veiliger verkeer, betere bereikbaarheid en ondersteuning van de milieu- en energietransitie.

Slimme en duurzame logistiek

Onze logistiek makelaars adviseren en inspireren organisaties die hun logistiek slimmer en duurzamer willen inrichten. Denk hierbij aan:

  • verduurzaming van het wagenpark;
  • slimme logistieke oplossingen om minder kilometers te rijden;
  • logistieke stromen omzetten van weg naar spoor of naar water.

Bedrijven die zich laten adviseren, zijn onder andere vervoerders en verladers in het algemeen, logistiek dienstverleners inclusief pakketdistributie, bedrijven in de bouwlogistiek, technische en installatiebedrijven, service- & onderhoudsbedrijven en andere aanbieders van goederen en diensten.

Gratis advies

In Noord-Limburg zijn Mark Luikens en Michel Oldenburg werkzaam als logistiek makelaars. Hun advies is gratis. Lees wat zij voor bedrijven kunnen betekenen: Logistiek makelaars: klankbord voor slimme en duurzame logistiek.

Mark Luikens vierkant WEB

Mark Luikens

Meer weten
of meedoen?

06 51 16 57 81

Wie doen er mee?

Nieuws

Interactieve Doortrappen interventies in Noord-Limburg

13-06-2024

Doortrappers over ons

Doortrappen bestaat uit verschillende interactieve interventies waarbij ouderen op de fiets stappen om hun gezondheid te verbeteren, langer door te kunnen fietsen of om eenzaamheid tegen te gaan. Trendsportal organiseert samen met de fietsersbond deze Doortrappen bijeenkomsten in Noord-Limburg. De Doortrapbijeenkomsten bestaan uit een Fiets-Gesprek en FietsFit oefeningen.

De Limburgse Verkeersactieve school wordt gecontinueerd

11-06-2024

JPET20230705 Fiets 008

Hoe steek je over bij het zebrapad? Waarom moet je in de auto altijd de gordel dragen? Waar mag je voetballen en touwtjespringen? Wat is de dode hoek van een vrachtwagen? Deze vragen uit het verkeer worden beantwoord in de lessen van de Verkeersactieve school, die gegeven worden aan leerlingen in het basis- en voortgezet onderwijs in de Limburg. Vandaag heeft de Provincie Limburg ingestemd met een continuering van dit project voor vier schooljaren. In de komende weken besluiten ook de Limburgse gemeenten.

Deel deze pagina

Adres

Trendsportal
Hanzeplaats 1
5902 RK Venlo


Volg ons
Contact
Aanmelden voor nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!