TP fietsnaarjewerkdag socials  1200x628 02
'Fiets naar je werk'-dag
PRODUCT
Doet jouw organisatie ook mee?

16 mei 2024 is de landelijke  ‘Fiets naar je werk’-dag. In samenwerking met Midden-Limburg Bereikbaar en Zuid Limburg Bereikbaar probeert Trendsportal deze dag zoveel mogelijk Limburgers op de fiets te krijgen! Doen jullie mee?

Teun Veekens vierkant WEB
Teun Veekens

Meer weten
of meedoen?

06 15 39 88 72

Waarom zou ik fietsen naar het werk stimuleren?

Fietsen ontspant, fietsen is voordelig, en fietsen is duurzaam. Met andere woorden; het geeft fittere, vrolijkere en productievere collega’s, het draagt bij aan de duurzaamheid van jullie organisatie, aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en Corporate Social Responsibility (CSR) én het levert meer op dan het kost.

Zelf een 'fiets naar je werk'-dag organiseren

Als je binnen jouw organisatie fietsen wil stimuleren én je collega’s die al fietsend naar het werk komen wil belonen zijn er tal van leuke acties om  te doen. Het organiseren van een eigen ‘Fiets naar je werk’- dag bijvoorbeeld. Maar hoe organiseer je een effectieve ‘Fiets naar je werk’-dag? En wat levert het op? Voor ondernemingen in Limburg hebben een handige 'fiets naar je werk'-dag toolkit ontwikkeld. En een handige folder met daarin een stappenplan waar je zoal aan kunt denken bij het organiseren van een 'fiets naar je werk'-dag.

Doe zelf ook mee en post die dag een selfie op social media!

Tip 1: Ga die dag zelf op de fiets naar je werk en post een foto van jezelf op de fiets en deel een bericht op social media met #fietsnaarjewerkdag #posifiets #daszogefietst #fietsstimulering #goede voorbeeld #trendsportal #middenlimburgbereikbaar #zuidlimburgbereikbaar.

TP fietsnaarjewerkdag socials 1200x628 01

Folder met stappenplan:
Hoe organiseer ik een 'Fiets naar je werk'-dag

Klik op de afbeelding om te downloaden.

TP fietsnaarjewerkdag folder 1

Communicatietoolkit

Klik op de afbeelding om te downloaden.

Social media:

TP fietsnaarjewerkdag socials  1200x628 02

TP fietsnaarjewerkdag socials 1080x1080

TP fietsnaarjewerkdag socials 1080x1920

TP fietsnaarjewerkdag socials 1200x628 01

A3 poster om zelf te printen:

TP fietsnaarjewerkdag PRINT Poster A3 02

A3 poster om te laten drukken:

TP fietsnaarjewerkdag DRUK Poster A3 01

Wie doen er mee?

Nieuws

Interactieve Doortrappen interventies in Noord-Limburg

Doortrappers over ons

Doortrappen bestaat uit verschillende interactieve interventies waarbij ouderen op de fiets stappen om hun gezondheid te verbeteren, langer door te kunnen fietsen of om eenzaamheid tegen te gaan. Trendsportal organiseert samen met de fietsersbond deze Doortrappen bijeenkomsten in Noord-Limburg. De Doortrapbijeenkomsten bestaan uit een Fiets-Gesprek en FietsFit oefeningen.

De Limburgse Verkeersactieve school wordt gecontinueerd

JPET20230705 Fiets 008

Hoe steek je over bij het zebrapad? Waarom moet je in de auto altijd de gordel dragen? Waar mag je voetballen en touwtjespringen? Wat is de dode hoek van een vrachtwagen? Deze vragen uit het verkeer worden beantwoord in de lessen van de Verkeersactieve school, die gegeven worden aan leerlingen in het basis- en voortgezet onderwijs in de Limburg. Vandaag heeft de Provincie Limburg ingestemd met een continuering van dit project voor vier schooljaren. In de komende weken besluiten ook de Limburgse gemeenten.

Deel deze pagina

Adres

Trendsportal
Hanzeplaats 1
5902 RK Venlo


Volg ons
Contact
Aanmelden voor nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!